Υποστηρίζεται έως και 5 αρχεία, κάθε μέγεθος 10M. Εντάξει
Beijing Haina Lean Technology Co., Ltd 86-010-57158440 marina@hnl-electronic.com

Νέα

Λάβετε προσφορά
Αρχική Σελίδα - Νέα - Τι SMT σημαίνει στην τεχνολογία;

Τι SMT σημαίνει στην τεχνολογία;

January 13, 2022

Τι SMT σημαίνει στην τεχνολογία;

 

Το μπάλωμα SMT αναφέρεται στη σύντμηση μιας σειράς τεχνολογικών διαδικασιών που υποβάλλονται σε επεξεργασία βάσει του PCB. Το PCB (τυπωμένος πίνακας κυκλωμάτων) είναι τυπωμένος πίνακας κυκλωμάτων.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Τι SMT σημαίνει στην τεχνολογία;

 

SMT είναι επιφάνεια τοποθετεί την τεχνολογία (η σύντμηση της επιφάνειας τοποθέτησε την τεχνολογία), η οποία είναι η δημοφιλέστερες τεχνολογία και η διαδικασία στην ηλεκτρονική βιομηχανία συνελεύσεων. Η ηλεκτρονική επιφάνεια κυκλωμάτων τοποθετεί την τεχνολογία (η επιφάνεια τοποθετεί την τεχνολογία, SMT), γνωστός ως επιφάνεια τοποθετήστε ή η επιφάνεια τοποθετεί την τεχνολογία. Είναι ένα είδος επιφάνειας τοποθετεί τα συστατικά χωρίς τους μολύβδους ή σύντομους μολύβδους (SMC/SMD για συντομία, τμήματα τσιπ στα κινέζικα) που τοποθετούνται στην επιφάνεια του τυπωμένου πίνακα κυκλωμάτων (PCB) ή την επιφάνεια άλλων υποστρωμάτων. Συγκολλώντας συγκόλλησης ή εμβύθισης επανακυκλοφορίας και άλλες μέθοδοι για να συγκολλήσει και να συγκεντρώσει την τεχνολογία συνελεύσεων κυκλωμάτων.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Τι SMT σημαίνει στην τεχνολογία;

 

Υπό κανονικές συνθήκες, τα ηλεκτρονικά προϊόντα που χρησιμοποιούμε σχεδιάζονται από το PCB συν τους διάφορους πυκνωτές, τους αντιστάτες και άλλα ηλεκτρονικά συστατικά σύμφωνα με το σχεδιασμένο διάγραμμα κυκλώματος, έτσι όλα τα είδη ηλεκτρικών συσκευών απαιτούν τις διάφορες τεχνικές επεξεργασίας τοποθέτησης smt που επεξεργάζονται.

 

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ απευθυνθείτε: το marina@hnl-electronic.com
whatsapp το /wt: +86-13722988404