Υποστηρίζεται έως και 5 αρχεία, κάθε μέγεθος 10M. Εντάξει
Beijing Haina Lean Technology Co., Ltd 86-010-57158440 marina@hnl-electronic.com

Νέα

Λάβετε προσφορά
Αρχική Σελίδα - Νέα - Ποιες είναι οι απαιτήσεις για τη διαδικασία συγκόλλησης PCBA για τον πίνακα PCB;

Ποιες είναι οι απαιτήσεις για τη διαδικασία συγκόλλησης PCBA για τον πίνακα PCB;

February 25, 2022

Ποιες είναι οι απαιτήσεις για τη διαδικασία συγκόλλησης PCBA για τον πίνακα PCB;

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ποιες είναι οι απαιτήσεις για τη διαδικασία συγκόλλησης PCBA για τον πίνακα PCB;


Όταν διαδικασία συγκόλλησης PCBA, υπάρχουν συνήθως πολλές απαιτήσεις για τον πίνακα PCB, και ο πίνακας πρέπει να καλύψει τις απαιτήσεις να δεχτεί τη διαδικασία συγκόλλησης. Επειδή στο στάδιο της επεξεργασίας PCBA, θα υπάρξουν πολλές ειδικές διαδικασίες, και η εφαρμογή των ειδικών τεχνικών θα φέρει αμέσως τις απαιτήσεις για τον πίνακα PCB. Εάν υπάρχουν προβλήματα με τον πίνακα PCB, θα αυξήσει τη δυσκολία της διαδικασίας συγκόλλησης PCBA, και τελικά μπορεί να είναι μόλυβδος στις ατέλειες συγκόλλησης, τους αναρμόδιους πίνακες, κ.λπ.

Επομένως, προκειμένου να εξασφαλιστεί η ομαλή ολοκλήρωση της επεξεργασίας της ειδικής διαδικασίας, και για να διευκολύνει τη διαδικασία συγκόλλησης PCBA, ο πίνακας PCB πρέπει να καλύψει τις απαιτήσεις manufacturability από την άποψη του μεγέθους και της απόστασης μαξιλαριών.

 

1. Μέγεθος PCB
Πλάτος PCB (συμπεριλαμβανομένης της άκρης πινάκων) 50mm, 460mm, μήκος PCB (συμπεριλαμβανομένης της άκρης πινάκων) 50mm. Εάν το μέγεθος είναι πάρα πολύ μικρό, πρέπει να γίνει σε έναν γρίφο.

 

2. Πλάτος ακρών PCB

Πλάτος ακρών πινάκων: ≥ 5mm, επιτροπή που χωρίζει κατά διαστήματα: 8mm, απόσταση μεταξύ του μαξιλαριού και άκρη πινάκων: 5mm

 

3. Κυρτότητα PCB

Ανοδικός κάμπτοντας βαθμός: 1.2mm, προς τα κάτω κάμπτοντας βαθμός: <0>

 

4. Σημείο σημαδιών του πίνακα PCB

Μορφή σημαδιών: τυποποιημένος κύκλος, τετράγωνο, τρίγωνο
Μέγεθος σημαδιών 0.8~1.5mm
Υλικό σημαδιού: επίχρυσος, κασσίτερος-καλυμμένος, χαλκός-λευκόχρυσος
Απαιτήσεις επιφάνειας σημαδιού: η επιφάνεια είναι επίπεδη, ομαλός, καμία οξείδωση, κανένας ρύπος
Περιβάλλουσες απαιτήσεις σημαδιού: Δεν πρέπει να υπάρξει κανένα πράσινο πετρέλαιο ή άλλα εμπόδια μέσα σε 1mm της περιβάλλουσας περιοχής, η οποία είναι προφανώς διαφορετική από το χρώμα του σημαδιού

Θέση σημαδιού: περισσότερο από 3mm από την άκρη του πίνακα, και πρέπει εκεί να είναι κανένα σημάδι-όπως τα vias, τα σημεία δοκιμής, κ.λπ. μέσα σε 5mm της περιβάλλουσας περιοχής.

 

5. Μαξιλάρι PCB
Υπάρχει αριθ. - κατευθείαν - τρύπες στα μαξιλάρια τμημάτων SMD. Εάν υπάρχει α μέσω της τρύπας, η κόλλα ύλης συγκολλήσεως θα ρεύσει στην τρύπα, με συνέπεια το λιγότερο κασσίτερο στη συσκευή, ή ο κασσίτερος θα ρεύσει στην άλλη πλευρά, αναγκάζοντας την επιφάνεια πινάκων για να είναι ανώμαλη και ανίκανη να τυπώσει την κόλλα ύλης συγκολλήσεως.

 

Μόνο με αυστηρά να εφαρμόσουν τα ανωτέρω πρότυπα μπορούν οι υψηλής ποιότητας και υποχωρητικοί πίνακες PCB να παραχθούν, έτσι ώστε ο πίνακας μπορεί καλύτερα να δεχτεί άλλες ειδικές διαδικασίες, και να δώσει τη ζωή πινάκων PCB και να εγχύσει την ψυχή της λειτουργίας.

 

 

M/Whatsapp: +86-13722988404
 
 
Μιας στάσης προμηθευτής EMS, εστίαση στις λύσεις PCB μέσος--υψηλός-τελών και συνελεύσεων PCB!